Vila in ansamblu nou in Otopeni zona 23 August - PutnaVila este pozitionata intr-un proiect nou pozitionat semicentral in Otopeni pe str. Putna, este un ansamblu de locuinte privat alcatuit din 21 de unitati individuale.
Constructia proiectului va fi derulata pe parcursul a 24 de luni si va fi impartita in 5 faze de executie, fiecare faza va cuprinde un numar de 4 respectiv 5 unitati locative. La incheierea fiecarei faze, locuintele vor putea fi predate in folosinta noilor proprietari. Primele unitati locative vor putea fi predate incepand cu luna Noiembrie 2020.

Infrastructura:
❖ Accesul in incinta se va face pe drumul de servitute privat, asfaltat, cu o latime de 9 m format din 7 m parte carosabila, 1.5 m trotuar pietonal si 0.5 m spatiu verde amenajat.
❖ Interiorul complexului va beneficia de iluminat pe timpul noptii asigurat prin stalpi.

Loc de joaca:
❖ Locul de joaca pentru copii, utilat complet, va fi amenajat in incinta complexului pe o suprafata de 500mp. In extinderea locului de joaca va fi amenajata o zona de relaxare in suprafata de 360mp cu destinatie aleasa de catre locuitori (teren de baschet, zona de fitness in aer liber, zona de barbeque)

Securitate:
❖ Complexul va dispune de un sistem de supraveghere, format din camere video HD dispuse astfel incat sa acopere unghiurile necesare, prevazut cu dispozitiv de stocare si transmitere a imaginilor in timp real pe smart phone, tableta sau laptop.
❖ Accesul va fi permis doar proprietarilor sau vizitatorilor, prin montarea unei bariere de acces care va putea fi actionata de catre locuitorii ansamblului rezidential prin intermediul telefonului mobil.
❖ La solicitare se poate monta un sistem de alarma wireless prevazut cu senzori de miscare si sirena montanta pe partea exterioara a locuintei. La declansarea alarmei va fi transmis in timp real un semnal de alarmare catre biroul de monitorizare al firmei de paza pentru interventie rapida.
❖ Asociatia complexului poate solicita serviciul de monitorizare si paza 24/7, printr-un post fix cu agent de paza, ce va putea fi asigurat de catre o societate profesionala de paza si protectie cu experienta in domeniu.

Specificatiile locuintei:
❖ Regim de constructie: P + 1 E
❖ Suprafata totala teren: 297 mp + 123 mp cota indiviza din drumul de servitute
❖ Amprenta la sol: 78 mp
❖ Suprafata construita desfasurata totala a locuintei (P+1E): 180 mp
❖ Suprafata utila totala a locuintei: 150 mp (inclusiv terasa & balcoane)
❖ Suprafata utila interioara a locuintei: 125 mp (exclusiv terasa & balcoane)

Detalii despre executie:
❖ Constructia este executata pe fundatii continue din beton armat care se sprijina pe talpa din beton cu latime de 60 cm si inaltime de 50 cm, structura cu stalpi de 30x30/30x45cm, grinzi 30 x 50cm si plansee armate de 15 cm grosime.
❖ Zidaria este portanta si executata din caramida Porotherm de 25 cm grosime, izolata la exterior cu polistiren expandat cu grosime 10 cm pentru un transfer termic redus.
❖ Locuinta este acoperita cu tabla Wetterbest de culoare maro mat.
❖ Toate compartimentarile interioare sunt executate din caramida.
❖ Sapa este turnata elicopterizat printr-un proces mecanizat.
❖ Procesul de tencuiala interioara, gletul de incarcare, cele doua aplicari de glet pentru finisaj, slefuirea si pulverizarea cu vopsea lavabila alba, sunt executate prin proceduri mecanizate pentru obtinerea unui aspect final impecabil.
❖ Izolatia plafonului pe toata suprafata etajului este facuta cu vata minerala Knauf, montata in dublu strat, cu grad ridicat de eficienta termica si fonica.

Finisaje Exterioare:
❖ Fatada este placata cu polistiren expandat EPS 80 Austrotherm, iar tencuiala decorativa marca Ceresit este aplicata in doua nuante de culoare in conformitate cu randarile arhitecturale.
❖ Scara de la intrarea in casa, terasa din spate si balconul vor fi finisate cu gresie antiderapanta.
❖ Placarile exterioare ale fatadei sunt executate cu ardezie naturala scapitata.
❖ Tamplaria PVC este Salamander cu profil de clasa A, 7 camere, 4 anotimpuri, geam tripan, cu armatura din otel zincat de 2 mm grosime rectangulara pe toc, cu muchii exterioare rotunjite, manere sekustice si feronerie germana Roto NT, sistem microventilatie si sistem antiefractie, geam termoizolant triplu marca Saint Gobain Glass.
❖ Usa de la intrarea principala este metalica, echipata cu sistem anti-efractie si sistem de izolare termica si fonica, marca Pinum.

Finisaje Interioare:
❖ Parchetul folosit va avea proprietati de compatibilitate cu sistemul de incalzire prin pardoseala.
❖ Peretii vor fi finisati standard cu vopsea lavabila de culoare alb. In calitate de beneficiar aveti posibilitatea de a schimba nuanta in functie de preferinta.
❖ Pardoseala din interiorul bailor va fi placata cu gresie ceramica.
❖ Tavanul din interiorul bailor este izolat cu rigips rezistent la umezeala pe structura metalica si zugravit cu vopsea lavabila de culoare alb.
❖ Baile vor fi finisate prin placare cu gresie si faianta si vor fi utilate cu obiecte sanitare.
❖ Tavanul din dormitoare si din zona holurilor este izolat cu rigips pe structura metalica si zugravit cu vopsea lavabila de culoare alb.
❖ Usile de interior vor fi marca Pinum iar modelul si culoarea vor fi la alegerea dvs. din gama de culori prezentata in catalogul producatorului.
❖ Treptele interioare vor fi placate cu lemn sau gresie ceramica.

Bugetul alocat pentru finisajele interioare este de 10.000 Euro si include :
➢ Parchet si plinta
➢ Treptele de interior placate cu parchet sau gresie ceramica
➢ Usile de interior
➢ Gresie si faianta
4
➢ Plinta ceramica
➢ Obiecte sanitare pentru fiecare din cele 3 bai (lavoar, baterie pentru lavoar, cabina de dus sau cada, baterie pentru cada sau cabina de dus, vas wc si bazin incastrat, 1 bideu)
➢ Accesorii si materiale pentru montaj.
➢ Manopera pentru montaj.


Instalatia termica:
❖ Instalatia de incalzire a locuintei este prin pardoseala pentru toata suprafata interioara (living, bucatarie, dining, hol parter + etaj, 3 dormitoare, 3 bai) si este echipata cu termostate digitale pentru reglarea ambientala a temperaturii pentru fiecare zona.

Instalatia interioara de apa rece si calda:
❖ Instalatia interioara de apa:
➢ Traseele pentru instalatia interioara de apa rece si apa calda sunt proiectate astfel incat sa asigure lungimi minime de conducte si acces rapid in timpul exploatarii.
❖ Alimentarea cu apa calda
➢ Alimentarea cu apa calda se realizeaza prin conductele de distributie, racordate la centrala termica a locuintei.
❖ Instalatia de deversare a apelor menajere uzate este realizata prin conducta pana la punctul de colectare.
❖ Toate materialele folosite la instalatia termica si sanitara, centrala locuintei si distribuitoarele, vor fi insotite de certificat de garantie.

Instalatia electrica:
❖ Este executata din cupru pe tub copex si dispune de un numar stabilit de prize, intrerupatoare, cablu tv, internet si interfon.
❖ Toate incaperile sunt prevazute cu prize, amplasate pentru a asigura utilitatea necesara.
❖ Locuinta este prevazuta cu instalatie de impamantare individuala.


Instalatia de gaze naturale:
❖ Este executata astfel incat sa asigure debitul de consum pentru echipamentul de gatit de la bucatarie ( 0.80N/mc/h ) si pentru centrala termica la parter cu debit max de gaz: 3.10N mc/h .
❖ Instalatia poate fi prevazuta cu senzori de gaze pentru fiecare foc (centrala si aragaz).

5
Utilitatile ansamblului:
❖ Locuintele se vor preda bransate la retelele publice de apa, canalizare, gaz si electricitate.
❖ Pentru canalizare va fi facuta infrastructura completa cu racordarea fiecarei locuinte la reteaua existenta de colectare a complexului, conectata la reteaua publica a orasului Otopeni ce urmeaza a fi data in folosinta. Pana la momentul darii in utilizare a retelei publice, apele uzate se vor colecta in ministatia de epurare ecologica, individuala pentru fiecare locuinta.

Amenajare in curte:
❖ Aleile din jurul casei sunt pavate si au o latime de 80cm. De asemenea, aleea de acces pietonala si cea pentru accesul auto sunt pavate. Pentru calitate, durabilitate si un aspect estetic bun am ales sa folosim pavele vibropresate, asortate locuintei prin culoare.
❖ Curtea se va preda nivelata si amenajata cu gazon.

Un plus de confort:
❖ Podul locuintei va fi util pentru depozitare, cu acces din holul de la etaj prin scara retractabila.
❖ Terasa va fi extinsa, permitand accesul din bucatarie catre zona de relaxare din gradina locuintei.
❖ Curtea interioara va beneficia de amenajare peisagistica de specialitate.
❖ Curtea interioara va fi prevazuta cu sistem de irigare automatizat.
❖ Fiecare locuinta va beneficia de sistem de lumini ambientale pe timp de noapte.
❖ Poarta pentru accesul auto va fi echipata cu sistem de automatizare comandat prin telecomanda.

Garantie:
Se acorda pentru tot imobilul timp de 2 ani de la data predarii pentru aspecte de ordin tehnic al structurii, iar pentru restul materialelor si obiectelor, precum: tamplarie PVC, acoperis, instalatie termica, instalatie sanitara, instalatie electrica, se acorda garantie separata oferita de producator si garantia lucrarilor de montaj oferita de catre executant.


Achizitia locuintei: Pretul de lista conform prezentarii este de 168.000 € *pentru primele patru unitati locative acordam 12.000 € discount din pretul de lista afisat.
❖ Plata poate fi efectuata din surse proprii sau prin contractarea unui credit, etapizat dupa cum urmeaza:
Pasul 1 - Contract de rezervare a locuintei incheiat intre parti: 5000 Euro, cu posibilitate de achitare in doua transe.
Pasul 2 - Contract notarial de vanzare-cumparare: 20% din valoarea ramasa de achitat.
Pasul 3 - Achitarea integrala la predarea locuintei in stadiul complet finisat conform prezentarii.

Utilități


General:
Curent Electric, Apă, Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Încălzire:
Centrală Imobil, încălzire Pardoseală
Climatizare:
Aer Condiționat
Internet:
Fibră Optică

Finisaje


Stare Interior:
Finisat Modern
Uși interioare:
Celulare
Ușă Intrare:
Metal
Ferestre:
Pvc
Pardoseală:
Parchet, Gresie
Pereți:
Vopsea Lavabilă, Faianță

Dotări


Mobilat:
Nemobilat
Contorizare:
Gaze, Apă
Dotări imobil:
Curte Individuală

Vecinătăți


Vecinătăți:
Transport Public, Farmacie, Hypermarket

Statut juridic


Statut juridic:
Cadastru, Intabulare

Destinație


Recomandat pentru:
Rezidențial
168.000 Eur
 • ID: 1948156
 • Nr. camere: 5
 • Suprafață utilă (mp): 125 m2
 • Suprafață construită (mp): 180 m2
 • Suprafață totală (mp): 180 m2
 • An construcție: 2020
 • Stadiu construcție: finisat
 • Structură: beton
 • Nr. băi: 3
 • Nr. bucătării: 1
 • Nr. balcoane: 3
 • Nr. terase: 2
 • Suprafață terase: 25 m2
 • Nr. locuri de parcare: 1
 • Nr. garaje: 1
 • Suprafață teren (mp): 297 m2
 • Front Stradal (m): 14 m
 • Curte (mp): 219 m2
 • Detalii zonă: străzi asfaltate

Ilfov, Otopeni


Agent


Sebastian Stanescu +4021 310 4515 sebastian.stanescu@conadi.ro ultima modificare: 01 Julie 2021

Cere mai multe informații


Te rog introdu numele.
Te rog introdu numărul de telefon.
Te rog introdu o adresă de email validă.
Te rog scrie un mesaj.
Trebuie sa fii de acord pentru a ne putea contacta.
Verifică ca nu esti robot.


Alte proprietăți similare


235.000 Eur + TVA253 m2
DE VÂNZARE

Casa in Duplex - Pipera

Ilfov, Pipera

253 m2 Camere: 6Băi: 3

Case/Vile

acum 5 zile

300.000 Eur + TVA286 m2
DE VÂNZARE

Vila in Pipera de vanzare

Ilfov, Voluntari

286 m2 Camere: 6Băi: 3

Case/Vile

acum 6 zile

450.000 Eur258 m2
DE VÂNZARE

258 m2 Camere: 6Băi: 4

Case/Vile

acum 9 zile