Despre Noi


Clienți fericiți

Ani Experiență

Proiecte finalizate

Proprietăți listate


CONADI a fost înființată în București, în 1997, ca o companie privată românească concentrată pe oferirea de servicii de consultanță în sectorul imobiliar.

În timp, compania s-a extins și și-a diversificat portofoliul de servicii furnizate, dezvoltând pe langă divizia de Brokeraj și Consultanță Imobiliară, pe cele de Management de Proiect, Evaluări Active, Administrare de Proprietăți, Dezvoltare și Planificare, Investiții & Finanțare și, nu în ultimul rând, Marketing și Comunicare, devenind astfel una dintre puținele companii care oferă servicii imobiliare integrate.

Aceste servicii sunt furnizate prin intermediul unei echipe de profesioniști care știu să îmbine spiritul antreprenorial cu o înțelegere perfectă a dinamicii pieței imobiliare, toate transpunându-se în final într-un grad ridicat de satisfacție a clientului.

Valorile care ne susțin promisiunile


Credem într-o crestere puternică și în dezvoltarea parteneriatelor de succes cu fiecare client. Această realizare pornește de la cinci caracteristici de bază:

  • Credem în oameni. Ca brand de servicii, țintim spre relații deschise și benefice cu oamenii: parteneri și în special clienți. De aceea suntem mereu alături de fiecare dintre ei. Numim acest lucru Orientare spre client.
  • Credem în flexibilitate, una dintre cele mai importante trăsături ale unei companii de consultanță. Adaptăm în mod constant serviciile noastre nevoilor clienților, îmbunătățindu-le calitatea și oferind astfel satisfacție garantată. Numim acest lucru Pasiune pentru excelență.
  • Credem în principii morale puternice și le menținem indiferent de ceea ce facem. Numim acest lucru Integritate.
  • Credem în calitatea și în importanța serviciilor integrate. Numim acest lucru Integrare.
  • Credem în a fi vizionari, de aceea privim mai mult în viitor. Căutăm oportunități pentru a le oferi clienților nostri, gândindu-ne întotdeauna că nu există imposibil, ci doar foarte greu. Numim acest lucru Determinare.

Pe baza acestor valori în care noi credem, promisiunea noastră față de clienți devine obiectivul nostru zilnic:

Oferim soluții care lărgesc perspectivele prin servicii imobiliare integrate.

Avantajele CONADI pe scurt


  • CONADI furnizează, prin intermediul unei echipe de profesioniști, servicii imobiliare complete: brokeraj și consultanță imobiliară, management de proiect, administrare de proprietate, evaluare active, dezvoltare și planificare, reprezentare proprietar, investiții și surse de finanțare, marketing și comunicare.
  • Avem în portofoliu proiecte exclusive pe majoritatea segmentelor de piață: rezidențial, comercial/birouri și industrial.
  • Am implementat Sales Force ca soluție CRM, precum si aplicații cloud, fiind astfel una dintre puținele companii care lucrează cu soluții software de top.
  • Avem personal foarte bine instruit, cu experiență în piața imobiliară și piața financiar-bancară, cu certificări RICS și MBA.

Serviciile noastre