Despre Noi


Clienți fericiți

Ani Experiență

Proiecte finalizate

Proprietăți listate


CONADI a fost înființată în București, în 1997, ca o companie privată românească concentrată pe oferirea de servicii de brokeraj si consultanță în sectorul imobiliar.

În timp, compania s-a extins și și-a diversificat portofoliul de servicii furnizate, dezvoltând servicii de Management de Proiect, Evaluări Active, Administrare de Proprietăți, Dezvoltare și Planificare, Investiții & Finanțare și, nu în ultimul rând, Marketing și Comunicare, devenind astfel una dintre puținele companii care oferă servicii imobiliare integrate.

Aceste servicii sunt furnizate prin intermediul unei echipe de peste 30 de colegi profesioniști care știu să îmbine spiritul antreprenorial cu o înțelegere perfectă a dinamicii pieței imobiliare.

Valorile grupului


  • Suntem mereu alături de clientii, partenerii si colegii nostri - numim acest lucru - Orientare spre client.
  • Adaptăm si imbunatatim permanent serviciile noastre in functie de nevoile clienților - numim acest lucru Pasiune pentru excelență.
  • Credem în principii morale puternice - numim acest lucru Integritate.
  • Credem în tehnologie si inovatie - numim acest lucru Adaptabilitate si Determinare.

Punctele forte ale grupului


Oferim soluții care lărgesc perspectivele prin servicii imobiliare integrate: brokeraj și consultanță imobiliară, management de proiect, administrare de proprietate, evaluare active, dezvoltare și planificare, reprezentare proprietar, investiții și surse de finanțare, marketing și comunicare.

  • Gestionam proiecte exclusive pe majoritatea segmentelor de piață: rezidențial, comercial/birouri și industrial.
  • Am dezvoltat solutii informatice moderne care sa genereze o crestere a calitatii serviciilor oferite.
  • Avem personal foarte bine instruit, cu experiență în piața imobiliară și piața financiar-bancară, cu certificări RICS și MBA.

Serviciile noastre